LowCarbLAB

Low- Carb Protein Snickers

protein-snickers-06-lowcarblab

 

A csoki, amiről mióta tudatomra ébredtem (..és tudom, hogy a narancsbőrnek köze nincs a gyümölcshöz), álmodni sem mertem. Aminek már a látványától is pufira dagadok, akkor is, ha csak messziről nézem… Ami előjön álmaimban, amikor a diétám kellős közepén járok és már megettem 3 kamionra való tonhalkonzervet kígyóuborkával… és most itt van szinte szénhidrátmentesen, magas fehérjével… 

low-carb-protein-snickers-pinterest

 

Hozzávalók:

 

Protein alap:

8 ek fehérjepor (vaníliás, ízesítetlen)

8 ek darált földimogyoró

1 ek kókuszliszt

40 ml mandulatej

 

Karamell réteg:

3-4 db jó nagy, húsos datolya

1 ek karamell ízesítő

2 ek durvára tört földimogyoró

 

Csoki bevonat:

40 g cukormentes tejcsoki

 

Tápanyagtartalom ( 6 szeletre osztva):

 

196 Kcal         9 g CH           21, 6 g fehérje             9 g zsír

 

Elkészítési idő: 30 min

Elkészítés menete: KATT

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!