A csoki, amiről mióta tudatomra ébredtem (..és tudom, hogy a narancsbőrnek köze nincs a gyümölcshöz), álmodni sem mertem. Aminek már a látványától is pufira dagadok, akkor is, ha csak messziről nézem… Ami előjön álmaimban, amikor a diétám kellős közepén járok és már megettem 3 kamionra való tonhalkonzervet kígyóuborkával… és most itt van szinte szénhidrátmentesen, magas fehérjével…
Hozzávalók:
Protein alap:
8 ek fehérjepor (vaníliás, ízesítetlen)
8 ek darált földimogyoró
1 ek kókuszliszt
40 ml mandulatej
Karamell réteg:
3-4 db jó nagy, húsos datolya
1 ek karamell ízesítő
2 ek durvára tört földimogyoró
Csoki bevonat:
40 g cukormentes tejcsoki
Tápanyagtartalom ( 6 szeletre osztva):
196 Kcal 9 g CH 21, 6 g fehérje 9 g zsír
Elkészítési idő: 30 min
Elkészítés menete: KATT
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: